TERMENI SI CONDITII
Termeni si conditii de utilizare

Site-ul www.elmed.ro este proprietatea ELMED MEDICAL SRL.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.elmed.ro numit generic in continuare si "site-ul".

Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

1. Acces

Accesul si utilizarea site-ului www.elmed.ro este supus urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest site, inseamna ca acceptati automat termenii si conditiile stipulate mai jos.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

Prin termenul "utilizator" se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site.

www.elmed.ro este un site de prezentare iar accesul pe el se face in mod gratuit.

Pentru a obtine acces la site, si deci la informatiile puse la dispozitie prin el trebuie sa obtineti acces la world wide web, direct sau prin intermediul unor dispozitive prin care se pot accesa servicii de internet.

Scopul site-ului este de a informa utilizatorii cu privire la servicile oferite de ELMED MEDICAL SRL.

2. Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Continutul site-ului NU poate fi copiat, reprodus, transmis, multiplicat, vandut, fara acordul scris a ELMED MEDICAL SRL.

Pe site aveti accces liber sa vizualizati informatii de interes, dar continutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale existente pe site, sunt protejate de legea dreptului de autor brevete si alte acorduri si apartin ELMED MEDICAL SRL si partenerilor.

Orice litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor din Romania.

3. Reguli de utilizare

Orice utilizator interesat de serviciile si produsele prezentate pe site are dreptul sa contacteze firma ELMED MEDICAL SRL prin formularul de pe pagina https://elmed.ro/contact, telefon sau e-mail.

Nu sunt permise:

  • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor existentente pe acest site;
  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace in continutul acestui site, de a sterge sau a modifica informatiile prezente pe site;
  • incercarea de a scana, sonda sau testa vulnerabilitatea site-ului;
  • folosirea adreselor de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale sau pentru folosirea in orice alt scop, in afara de trimiterea de e-mail in scopul solicitarii a unui serviciu sau achizitionarii unui produs din cele prezentate pe site.

Serviciile si produsele prezentate pe site-ul www.elmed.ro nu se constituie intr-o oferta de nici un fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta veti contacta firma ELMED MEDICAL SRL folosind informatiile de pe pagina de CONTACT a site-ului sau formularul de contact de pe paginile de prezentare a produselor.

In prezentul website putem include anumite informatii, ghiduri de referinta si baze de date destinate utilizarii de catre profesionistii licentiati medicali. Aceste instrumente nu au rolul de a oferi sfaturi medicale profesionale. Medicii si alti furnizori de servicii medicale ar trebui sa-si exercite intotdeauna propria judecata pentru orice situatie data.

Nu garantam disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate in acest site, pentru mai multe informatii legate stoc va rugam sa ne contactati. Imaginile publicate pe aceasta pagina web au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

CONFIDENTIALITATE

Site-ul www.elmed.ro este in conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, si cu Regulamentul 2016/679/UE aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018.