Povestea noastră

Ne-au plăcut dintotdeauna echipamentele performante. Aşa că am clădit o companie pornind de la asta. Elmed este o companie românească înfiinţată la Târgu Mureş în 1998, cu scopul de a contribui la creşterea performanţei actului medical din România.

Astfel, comercializăm de aproape 20 de ani aparatură medicală de ultimă generaţie şi oferim asistenţa necesară valorificării ei. Ne axăm în special pe chirurgie, dermatologie, ginecologie, urologie, gastroenterologie şi ORL - specialităţi în care ne dorim să devenim lideri de piaţă.


Echipa noastră

Astăzi suntem 15 persoane organizate în trei departamente: vânzări, service şi administrativ. Prin politica noastră de personal încurajăm asumarea responsabilităţii şi învăţarea continuă ca bază a performanţelor pe care ni le dorim.

Personalul nostru din vânzări participă anual la diverse instruiri intensive la furnizorii noştri. Fiecare membru al echipei este testat pentru a-şi proba nivelul cunoştinţelor. În plus, organizăm anual programe de teambuilding pentru a stimula munca în echipă şi apartenenţa la grup.


Învăţarea continuă

Organizăm în fiecare an workshop-uri în toată ţara, alături de cei mai recunoscuţi medici din România. Vezi aici programul de workshop-uri: evenimente.

Aceste cursuri sunt recunoscute de minister cu puncte EMC, fiind totodată un prilej excelent pentru medicii participanţi de a vedea la lucru şi experimenta ei înşişi cele mai noi inovaţii din domeniu.